Izvor:
08.01.2018 u 19:03
0

PRITVOR ZA VOZAČA KOLA HITNE POMOĆI: Pacijent ispao kroz prozor i poginuo!

Vozaču A.S. (39) iz Vranja , koji je upravljao vozilom hitne pomoći Zdravstvenog centra iz koga je u saobraćajnoj nesreći u Grdeličkoj klisuri ispao i poginuo pacijent G.M. (56) iz sela Donje Trebešinje, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu određen je pritvor od 30 dana.

Saobraćajna nesreća dogodila se uoči Badnjeg dana u petak 5. januara na magistralnom putu Vranje-Niš u Grdeličkoj klisuri. Ivan Mladenović portparol OJT u Hanu kaže da se osnovano sumnja da je vozač saniteta izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

– Pacijent je ispao kroz prozor desnih bočnih vrata i i pao na kolovoz , nakon toga je na njega naletelo teretno vozilo marke „volvo“ koje je udarilo pacijenta prednjim desnim točkom . Tom prilikom povređena je i medicinska sestra koja je bila u pratnji pacijenta koji je bio u ležećem položaju – navodi Mladenović i dodaje da se vozač saniteta A.S. (39) iz Vranja na saslušanju branio ćutanjem.

Prema navodima policije do nesreće je došlo usred kontakta vozila hitne pomoći i teretnog vozila, koja su se kretala u istom smeru iz pravca Leskovca ka Vladičinom Hanu.

U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo još jedno teretno vozilo makedonskih registarskih oznaka koje je udarilo u zaštitnu ogradu. Nesreće se dogodila u petak oko 20 časova kod Džepa u Grdeličkoj klisuri, saopštavaju iz PU Vranje.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter