Izvor:
10.01.2018 u 03:56
0

INCIDENT KOD KLADOVA: Prevrnula se cisterna sa metanom!

Na delu državnog puta Kladovo-Negotin kod sela Velesnica prevrnula se cisterna sa metanom. U toku je intervencija na zaustavljanju curenja gasa, na toj deonici obustavljen je saobraćaj, a na to vozače upozorava sabraćajna signalizacija.

Radisav Čučulanović, predsednik opštine Kladovo i komadant Opštinskog štaba za vanredne situacije i Saša Nikolić, menadžer opštine Kladovo, obišli su mesto akcidenta kod Velesnice na kojem se prevrnula cisterna koji prevozi metan.

Vozač kamiona nije povređen, ali je zbrinut u Službi hitne pomoći ZC “Kladovo”. Na mesto događaja odmah su izašli pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice iz Kladova, a iz Prahova su stigle su i stručne ekipe koje će zaustaviti curenje metana.

Nema opasnosti po građane Velesnice, Ljubičevca, Grabovice i Velike Kamenice.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter