Izvor:
10.01.2018 u 18:08
0

BILI SU U LJUBAVNOM ZANOSU: Muškarac i žena, juče su uspeli da se spasu kada su automobilom upali u Dunav!

Muškarac i mlađa ženska osoba juče su uspeli da se spasu kada su autombilom marke "ford" upali u Dunav na Adi Huji. Tragedija je izbegnuta jer su putnicima iz automobila u pomoć brzo pritekli mornari sa obližnjeg broda.

Mediji pišu da je do nesreće došlo dok su muškarac i devojka bili u ljubavnom zanosu. Automobil je bio parkiran uz ivicu nasipa, na samoj obali Dunava.

U jednom trenutku je najverovatnije popustila ručna kočnica i "ford” je krenuo niz nasip i upao u reku. Moranari sa broda su čuli zapomaganje.

– Uskočili smo u svoje čamce i krenuli ka automobilu. Iz njega je kroz prozor sa vozačeve strane pokušavao da izađe muškarac, dok se kroz suvozačev prozor izvlačila mlađa devojka. Ona od šoka nije uspela ništa da kaže, priča jedan od mornara,

– Prvo smo prišli devojci i uvukli je u čamac, a zatim smo iz vode izbavili i muškarca. Devojka se tresla od zime i šoka. Dok smo ih prebacili do obale automobil je već bio potonuo. Brzo su stigli policija i Hitna pomoć i devojka je zbog hipotermije prevezena u Urgentni centar.

Izvor iz istrage kaže da je muškarac rekao policajcima da je parkirao na obali i da je povukao ručnu kočnicu.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Facebook/LikeWorld

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter