Izvor:
12.01.2018 u 01:36
0

MUŠKARAC UPUCAN U GLAVU PRED DECOM: Napadač sekirom razvalio vrata stana u Višnjičkoj banji!

Aleksandar V. (46) upucan je danas oko 14.10 sati u glavu u njegovom stanu u Višnjičkoj banji dok je sedeo u sobi sa svoja dva sina od pet i sedam godina. Napadač je, pobegao, a kasnije je ranjen u stomak, ali zvaničnih potvrda o tome nema.

Napadač, kojeg u tom kraju poznaju pod nadimkom Roki, navodno je prethodno sekirom razvalio vrata dvorišnog stana, uleteo u sobu u kojoj su bili Aleksandar i njegovi sinovi i zapucao, dok je u drugoj sobi bila Aleksandrova majka. Kako saznajemo na licu mesta, jedan od hitaca pogodio je Aleksandra u glavu, a napadač je pobegao i kasnije je, navodno, ranjen u stomak. Aleksandar je sa teškim povredama glave prevezen u Urgentni centar.

– Na Slanačkom putu muška osoba od oko 40 godina pogođena je u glavu, teško je disala i komunicirala, hemodinamski je bila stabilna sa krvnim pritiskom. Prevezena je na reanimaciju u Urgentnom centru – kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako su rekli iz Urgentnog centra, muškarac je dovezen u veoma teškom stanju i trenutno je na operacionom stolu.

Dečaci su, nakon pucnjave sklonjeni kod majke koja ne živi tu, a Roki je i desetak dana pred Novu godinu razvaljivao vrata istog stana.

Policija je obavila uviđaj, a na podu sobe ostala je velika lokva krvi

Izvor: Blic
Foto: Twitter/Sputnik Србијa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter