Izvor:
12.01.2018 u 15:57
0

NESVAKIDAŠNJA NESREĆA: Kombi udario u fasadu zgrade!

Prilikom zaustavljanja kombi je udario o fasadu zgrade i lokala koji se u njoj nalazi i oštetio je.

Nesvakidašnja nesreća se dogodila jutros oko 8.30 u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Naime, kombi jedne privatne firme koji je bio parkiran u Ulici Dimitrija Tucovića, iz neutvrđenog razloga je sam krenuo, dok vozača u njemu nije bilo i prešao u suprotnu kolovoznu traku!

Majka koja je sa detetom baš u tom trenutku prolazila trotoarom u Ulici Dimitrija Tucovića ispred broja 77, ostala je u šoku, jer ju je fantomski kombi za dlaku zaobišao!

Prolaznici koji su se u tom trenutku zadesili na ulici pružili su joj pomoć i davali šećer i vodu, kako bi došla k sebi.

Srećom, izbegnuta je tragedija, a kombi je za nekoliko milimetara promašio i skupoceni "maserati"koji je u ovoj ulici uredno bio parkiran.

Prilikom zaustavljanja kombi je udario o fasadu zgrade i lokala koji se u njoj nalazi i oštetio je.

Prema saznanjima sa lica mesta ni 45 minuta po nesreći, vozač kombija se nije pojavio!

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter