Izvor:
13.01.2018 u 17:25
0

KOSOVO I METOHIJA: Zapaljena letina srpskim povratnicima, 3. put u 7 dana!

Povratničkoj porodici Savić u selu Koš kod Istoka noćas su zapaljeni seno i slama, što je treći slučaj paljenja letine srpskim povratničkim porodicama na Kosovu i Metohiji za poslednjih nedelju dana.

Navodi se da je porodica Milana Savića za prehranu stoke obezbedila oko 150 bala sena i slame.

– Vatra je izbila dva sata posle ponoći. Seno je potpuno izgorelo, kao i veći deo slame. Vatrogasci su intervenisali, ali je veći deo letine izgoreo, – rekli su žitelji Koša.

Navodi se da u tročlanoj povratničkoj porodici Savić niko ne radi i da im je poljoprivreda sastavni deo egzistencije, a u Koš, u kojem je 16 povratničkih porodica, vratili su se 2005. godine.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/The Nation‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter