Izvor:
19.01.2018 u 16:21
0

PRETUKLI I OTELI MLADIĆA NA PALILULI: Dramatična akcija policije!

Pripadnici MUP pronašli su otetog dvadesettrogodišnjeg mladića i uhapsili tri osobe iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo otmica.

Policiji je u četvrtak prijavljeno da su trojica muškaraca zbog dugovanja pretukli i nasilno odveli 23-godišnjeg mladića iz stana na Paliluli i vozilom se udaljili u nepoznatom pravcu, saopštio je MUP.

Patrola presretača je za nešto više od dva sata locirala i zaustavila vozilo marke „opel vektra“ pirotske registracije, kod naplatne rampe „Nais“ u kome su se nalazili Ž.A.(36) koji je upravljao vozilom, M.K.(33), D.N.(53) kao i oteti mladić.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter