Izvor:
13.02.2018 u 23:14
0

HAPŠENJE NESAVESNIH RODITELJA: Ostavili bebu da se smrzne!

Poliija u Knjaževcu uhapsila je D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt svoje tromosečne bebe.

Roditelji su pozvali bolnicu navodeći da njihova beba odbija da jede. Lekar je, međutim, kad je došao u njihovu kuću mogao samo da konstatuje da je beba umrla.

U kući je policija zatekla dvoje dece, od dve i tri godine, takođe s promrzlinama i u veoma lošem zdravstvenom stanju i ona su prebačena na Dečje odeljenje KBC u Nišu.

– Čim smo obavešteni o događaju, preuzeli smo brigu o deci. U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti – izjavila je direktorka knjaževačog Centra za socijalni rad Snežana Nikolić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter