Izvor:
14.02.2018 u 13:46
0

SLEDE NOVA HAPŠENJA MARJANOVIĆA? Optužnica za ubistvo pevačice ukazuje na SAUČESNIKA iz porodice!

Optužnica koju je Više javno tužilaštvo podiglo protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu ukazuje na to da mu je prilikom ubistva pomogao neko od članova porodice Marjanović.

U optužnici stoji da je Zoran Marjanović u vreme ubistva supruge nakratko ugasio mobilni telefon, a potom ga ponovo uključio, te i da se u vreme ubistva nalazio u neposrednoj blizini mesta gde je pevačica monstruozno ubijena.

– U optužnici stoji da je veštačenjem mobilnih telefona članova porodice Marjanović utvrđeno da telefon u vreme ubistva pevačice nije bio isključen samo Zoranu, već i nekim članovima njegove porodice, što ne može biti slučajnost, već pokazuje da su i oni znali za zločin. Samim tim, mogla bi se očekivati nova hapšenja u ovom slučaju, i to nekih članova porodice Marjanović – priča izvor upoznat s istragom.

Prema rečima našeg izvora, svemu tome u prilog ide ćutanje Marjanovića i izbegavanje da daju svoj iskaz tužilaštvu u slučaju ubijene pevačice.

– Vladimir Marjanović, Zoranov otac, tokom trajanja policijske istrage često je znao da izrazi neke svoje stavove o ubistvu snaje. Od toga da je "njegov sin u pritvoru dok ubica šeta gradom sa čekićem", do toga da je njegovu snaju ubio tajkun iz Borče i da se njegovom sinu namešta ovo ubistvo. Takođe, Vladimirove izjave bile su često kontradiktorne, pa se sumnja da on zna dosta toga o ubistvu Jelene Krsmanović – objašnjava izvor.

Podsećanja radi, u petak, malo posle 15 sati, u Viši sud u Beogradu stigla je optužnica protiv Zorana Marjanovića koju je podiglo Više javno tužilaštvo zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović 2. aprila 2016. godine, u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka u Borči.

Posle podizanja optužnice, preostao je još jedan korak do okončanja policijske i tužilačke istrage ubistva pevačice iz Borče, da optužnicu potvrdi Viši sud, koji može i da je vrati na dopunu ili odbaci.

Optužnica koja je stigla u Viši sud, kako nezvanično saznajemo, prevashodno je bazirana na forenzičkim dokazima i onim dobijenim veštačenjem baznih stanica mobilnih telefona Marjanovića i ubijene pevačice. U ovom slučaju iskristalisala su se tri dominantna traga koja su policiju i tužilaštvo dovela do Zorana Marjanovića, koji je potom uhapšen 15. septembra prošle godine zbog postojanja osnova sumnje da je sa devet udaraca oštrim predmetom u glavu ubio svoju ženu. Ti dokazi su blato na Zoranovim pantalonama, identično onom sa mesta gde je nađeno telo ubijene pevačice, te veštačenje mobilnih telefona koje je pokazalo da se on nalazio u blizini mesta ubistva, kao i činjenica da je u vreme kad je Jelena preminula isključio telefon

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter