Izvor:
14.02.2018 u 20:29
0

UŽAS U KNJAŽEVCU: Zvali bolnicu da prijave kako beba neće da jede,kada su došli lekari zatekli mrtvo dete!

Roditelji zvali bolnicu da kažu da beba neće da jede, kada su došli lekari videli su da je preminula od promrzlina.

Tromesečna beba iz Knjaževca preminula je od promrzlina zbog čega su juče uhapšeni njeni roditelji Darko D. (33) i Milica D. (28). Njih dvoje imaju još dvoje dece, starosti dve i tri godine, i kada je policija došla na lice mesta zatekla ih je u vidno zapuštenom stanju, takođe sa površinskim promrzlinama!

Dvoje preživele dece zbrinuto je u Kliničkom centru u Nišu sa površinskim promrzlinama.

Roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova beba odbija da jede. U bolnici su im rekli da se hitno jave lekaru. Roditelji su se ubrzo pojavili u bolnici, a lekar je odmah video da je beba preminula!

Doktor je pozvao policiju koja se potom uputila u kuću ovog para gde je pronašla još dvoje dece koja su se smrzavala.

Čim smo obavešteni o događaju, preuzeli smo brigu o njihovo dvoje dece. U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, da bi se tačno ustanovio uzrok smrti – kaže Snežana Nikolić, direkotrka knjaževačkog Centra za socijalni rad.

Kako se saznaje, dečak i devojčica koji su zbrinuti u bolnici imali su promrzline šaka i stopala.

Deca su bila vidno zapuštena. Konsultovan je dermatolog zbog ujeda buva ili drugih insekata na koži. Dodeljena im je hraniteljka koja je sa njima na klinici. Biće zadržani na opservaciji nekoliko dana – kažu u KC Niš.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter