Izvor:
04.03.2018 u 20:23
0

TRAGEDIJA U GROCKOJ: Auto sleteo sa puta, poginuo muškarac!

Stariji muškarac poginuo je jutros oko šest sati u Grockoj, kada je, upravljajući vozilom "jugo florida", sleteo s puta, saznaje "Blic", a potvrđuju u MUP-u.

Do nesreće je došlo na Smederevskom putu, u visini broja 15, vozač je sleteo sa puta i udario u betonski stub, i tom prilikom je poginuo na licu mesta. To se desilo oko 6.00 ujutru – rekli su u MUP-u.

U gročanskoj Hitnoj pomoći naveli su da će se izveštajem sudskog lekara utvrditi da li je udes bio posledica smrti za volanom ili je smrt nastupila usled udesa.

Tako nešto ne znamo pouzdano. Naša ekipa je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt – rekli su lekari hitne službe.

Iako nisu mogli da nam otkriju identitet nastradalog, iz Hitne pomoći su rekli da je muškarac imao između 50 i 60 godina.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter