Izvor:
10.03.2018 u 01:30
0

CRNA UDOVICA OTROVALA MUŽA: Smrtni slučaj u subotičkoj bolnici DOBIO ŠOKANTAN EPIOLOG!

Smrt Ištvana Šarkanjija (63), koji je nedugo po prijemu u subotičku bolnicu preminuo pod sumnijvim okolnostima, dobila je šokantan epilog. Nesrećnika je supruga otrovala cijanido.

Ištvan Šarkanji (63) primljen na reanimaciju i doktori su ga za trenutak stabilizovali, ali u jednom trenutku u bolničku sobu ušla je njegova žena Irena Šarkanji (55), krišom mu dala nekakvu injekciju i otišla, a nesrećni čovek je ubrzo umro.

To je pobudilo sumnju dežurnog osoblja koje je slučaj prijavilo policiji. Ubrzo je u kanti za smeće pronađen špric, a supruga koja je inače zaposlena u istoj bolnici i to na odelenju ginekologije, privedena je pod sumnjom ubistva.

Telo nesrećnog čoveka potom je dato na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je ubijen, takođe policija je došla u posed šprica iz koga je Ištvanu supruga Irena ubrizgala nepoznatu tečnost.

Na rezultate se nije dugo čekalo i nalaz toksikologa sudske medicine je potvrdio ono u šta su svi sumnjali, naime Ištvan Šaranji je OTROVAN I TO CIJANIDOM.

Na osnovu nalaza toksikologa supruga preminulog je osumnjičena za ubistvo i njoj je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter