Izvor:
11.03.2018 u 17:45
0

PLJAČKAO PRODAVNICE! Rasvetljena razbojništva u Obrenovcu, uhapšen osumnjičeni!

Policija u Beogradu rasvetlila je četiri razbojništva na štetu trgovinskih objektata u Obrenovcu i uhapsili A.N. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Osumnjičeni se tereti da je u periodu od 23. februara do 5. marta ove godine, ulazio maskiran u trgovinske objekte i uz pretnju replikom pištolja radnicima uzimao novac iz kasa.

A.N. je uhapšen ispred jedne trgovinske radnje u trenutku kada se, kako se sumnja, pripremao da u njoj izvrši razbojništvo, navodi se u saopštenju MUP.

Policija je prilikom hapšenja kod njega pronašla repliku pištolja i garderobu koju je, kao se sumnja, nosio u prethodnim razbojništvima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter