Izvor:
12.03.2018 u 17:48
0

Neverovatan nastavak drame iz Ruzveltove: Upucao bivšeg kolegu, pa sebe razneo ručnom bombom! (VIDEO)

U Ruzveltovoj ulici u broju 55 došlo je do pucnjave, kada je najmanje jedna osoba izgubila je život, a dve su ranjene. Takođe, jedan čovek skočio je kroz prozor sa šest metara visine.

Hitna pomoć primila je poziv oko 10.45 sati, kada je neko pozvao i izgovorio samo: "Neko je pucao". Nakon toga dao je pomenutu adresu, i dve ekipe krenule su na lice mesta iste sekunde.

Prema pojedinim navodima, pucnjava se dogodila u prostorijama firme, ali to nije još uvek zvanično potvrđeno.

Navodno je bivši radnik firme koja se nalazi na ovog adresi, upao u istu i počeo da puca u zaposlene.

– Prvo smo primili poziv za Ruzveltovu, a posle nekoliko minuta i da je osoba skočila kroz prozor u Ulici Nikodina Milaša, što je nedaleko odatle – kaže Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Za sada nije poznato da li ove dve nesreće imaju neke veze jedna sa drugom.

Čovek je iskočio kroz prozor, sa špest metara visine.

Macura ističe da su na terenu dve ekipe, a zbog obima incidenta, poslata je i treća.

– Začula se pucnjava, nikom nije bilo jasno šta se dešava. Dok sam se okrenuo, već se jedna marica stvorila tu i policajci su počeli da istrčavaju napolje. Rasuli su se kao mravi u roku od dve, tri sekunde. Vrlo brzo počela su da stižu nova vozila sa policijom. Svi su veoma brzo shvatili da se desio neki haos – ispričao je očevidac.

Napadač je prvobitno pobegao, a potom pokušao da izvrši samoubistvo u svom stanu na Zvezdari.

Drama je počela kada je bivši radnik Nebojša S. ispalio pucnje u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor. Jedan od dvojice ranjenih podlegao je povredama u Ugrentnom centru.

Nebojša S. pobegao je nakon pucnjave, a veoma brzo je iz njegovog stana, u Ulici Vojvode Savatija na Zvezdari, koja se nalazi relativno blizu Ruzveltove, prijavljen požar, i da je jedna osoba teško povređena.

Do požara je najverovatnije došlo usled eksplozije, a teško povređeni je bio u veoma lošem stanju.

Uviđaj je u toku.

Nebojša S. trenutno se nalazi u Urgentnom centru i lekari mu se bore za život.

Mrtav muškarac imao je 32 godine.

Dvoje je povređenih – jedan ima dve ustrelne rane, drugi od 42 godine je skočio s prozora da pobegne i ima povredu kičme i prelome dva skočna zgloba.

Pucač ima opekotine i ustrelnu ranu čela, prevezen je na reanimaciju.

Telegraf
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter