Izvor:
15.03.2018 u 16:25
0

NESREĆA U ŠKOLI: Šiljak probio vilicu detetu u Smederevu!

J. I. (7) iz Kolara kod Smedereva teško je povređena kada je u utorak, igrajući se u školskom dvorištu, pala na šiljak ograde i probola vilicu.

Incident se desio u vreme velikog odmora, u dvorištu OŠ „Ilija Milosavljević Kolarac“.

– Scena je bila stravična. Devojčica je mogla da strada za tren. I sve to zbog stare i zarđale ograde koju nikako da zamene. Igraju se životima dece. Roditelji su se i ranije žalili, ali ništa – kaže sagovornik i dodaje:

– Deca su trčala po dvorištu sama. Da je učiteljica bila s njima, incident se ne bi desio – kazao je sagovornik

Direktorka škole Nataša Savić rekla je da je učiteljica bila prisutna, ali da su deca, iako se oglasilo zvono za kraj odmora, ostala duže u dvorištu.

– Kad je zvonilo, učiteljica je sa decom krenula ka ulazu u školu, a povređena devojčica je s drugaricama ostala duže. Ona se okliznula i nabola na šiljak ispod brade. Odmah smo je prevezli u Beograd i sada je dobro – rekla je direktorka.

Izvoor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter