Izvor:
15.03.2018 u 20:55
0

UŽAS U SUBOTICI: Ubio se skokom sa stepeništa, komšije pronašle telo!

U centru Subotice, naselju Radijalac u sredu je 38-osmogodišnji muškarac izvršio samoubistvo, skokom sa stepeništa na četvrtom spratu zgrade u kojoj je živeo.

Kako saznajemo, komšije su oko pet sati posle podne čule samo iznenadni tresak u zgradi.

Mislili su da je nešto palo sa viših spratova, ili da je vetar izlomio prozor, jer se tresak čuo unutar hodnika zgrade. Međutim, na dnu stepeništa, u prizemlju zgrade ležalo je muško telo.

Mlađi čovek je skočio sa stepeništa četvrtog sprata zgrade na Radijalcu i preminuo je na licu mesta.

U hodniku na dnu stepeništa, stanari su našli muški leš. Komšije su pozvale hitnu pomoć i policiju, ali lekari su konstatovali smrt na licu mesta, a telo je poslato na obdukciju.

Ne zna se zašto je nesrećni čovek oduzeo sebi život, ali komšije kažu da je živeo sam, na četvrtom spratu i ne mogu ni da pretpostave šta je moglo da ga natera u mlađim godinama, da oduzme sebi život.

Ovo nije jedini slučaj samoubistva u tom delu grada. Pre oko godinu dana, u istom delu grada, na Radijalcu, u ulici Arsenija Čarnojevića, u popodnevnim satima nađeno je u automobilu, na parkingu ispred ulaza zgrade telo mrtvog muškarca.

Komšije su takođe prijavile slučaj, kada su primetili stariju osobu da duže vreme nepomično sedi u autu, ispred zgrade, a viđali su ga samo u prolazu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter