Izvor:
17.03.2018 u 23:59
0

U ŠOKU: Baba i deda ubice iz Ruzveltove ne veruju šta im je unuk uradio!

Na sahranu programera otišla su organizovano dva minibusa rođaka, prijatelja i komšija

Programer Nebojša Stojilković (31) iz Vranja, koji je u ponedeljak ubio kolegu Branka Kanjevca (32), a potom izvršio samoubistvo, sahranjen je danas na groblju Lešće u Beogradu.

Na sahranu programera ubice otišla su organizovano dva minibusa rođaka, prijatelja i komšija.

Pokojnog Nebojšu odgajili su baba i deda, jer su mu roditelji radili u Sloveniji.

Bolesni su ljudi. Pitanje je da li bi izdržali. Oni su i dalje u šoku. Ne mogu da poveruju da je Nebojša uradio to što je uradio i da ga više nema. Neutešni su, teturaju se od bola. On je bio njihova uzdanica, primer deteta u svakom smislu. Žalosno je i tuga kada ih vidimo u dvorištu. Nebojšin otac rekao je majci, tastu i tašti da ne dolaze na sahranu. Srčani su bolesnici, prepući će im srce od bola. Nebojša je odrastao sa sestrom, pored babe i dede – kaže sagovornik i napominje da je ovo najveća tragedija koja je mogla da ih zadesi.

Ako odu, pitanje je da li će izdržati – dodaje on.

Firma „Privredni savetnik za informacionu tehnologiju“ u Ruzveltovoj ulici, gde se dogodio jeziv zločin, ni posle pet dana nije počela s radom. Umrlica i cveće ispred vrata svedoče o tragediji koja se dogodila. U komšiluku i dalje svi pričaju o onome što se dogodilo i kažu da će teško ikada zaboraviti.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter