Izvor:
20.03.2018 u 00:25
0

DRAMA U POŽAREVCU: Naoružan elektrošokerom i bombom napao policiju pa upucan!

Policajac iz Požarevca je prilikom intervencije po prijavi da J.Z. fizički zlostavlja majku, ispalio hitac u nogu osumnjičenog, koji je tom prilikom pokušao da aktivira eksplozivnu napravu preteći policajcima da će ih pobiti.

Policijska uprava u Požarevcu je saopštila da je osumnjičeni zbrinut u tamošnjoj Opštoj bolnici i navela da će po otpuštanju uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

U saopštenju se precizira da je policija intervenisala po prijavi da J.Z. fizički zlostavlja majku. Osumnjičeni je najpre jednog od policajaca iz patrole udario elektrošokerom, a ranjen je nakon što je na policijske službenike krenuo sa eksplozivnom napravom u ruci.

Prethodno su policijski službenici ispalili hitac upozorenja u vazduh, ali se J.Z. oglušio o upozorenje policijskih službenika. U pretresu kuće osumnjičenog pronađene su tri ručno napravljene eksplozivne naprave, elektrošoker, jedna improvizovana naprava nalik na pištolj, bokser i četiri noža.

J.Z. se tereti da je počinio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Facebook/Marijo Kotarski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter