Izvor:
30.07.2016 u 21:46
0

OD RANIJE POZNAT POLICIJI: Evo ko je bio ubijeni ALEKSANDAR STAMENKOVIĆ!

Aleksandar Stamenković (44), koji je likvidiran jutros ispred svog kafića "Piazza del caffe" u naselju Belvil, policiji je poznat od ranije po podužem krivičnom dosijeu, saznaje "Blic".

Kako ovaj list saznaje, Stamenković je ranije hapšen zbog trgovine narkoticima i nanošenja teških telesnih povreda.

S obzirom da je istražnim organima bio poznat po brojnim poslovima "sa one strane zakona" policija pretpostavlja da je Stamenković ubijen u narko obračunu. U tom pravcu, za sada, ide istraga.

Stamenković je ubijen oko 9.45 sati jutros kada je parkirao svoj crveni "rendž rover" i od napadača na motoru pokušao da pobegne u svoj kafić. Oni su ga, međutim, sustigli i sa više metaka ubili na platou ispred njegovog kafića na kom se inače igraju deca. Ubica je nakon likvidacije sa svojim saučesnikom na motoru pobegao sa lica mesta.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter