Izvor:
16.04.2018 u 16:03
0

TRAGEDIJA U NIŠU: Beba umrla od malih boginja!

Jedanaestomesečna beba Aleksandra Bećirović iz Doljevca kod Niša, preminula je 11. aprila od malih boginja. Njena smrt roditeljima je još teže pala jer su pre pet godina već izgubili jedno dete.

– Beba je imala tri meseca kada je umrla. Uzrok smrti nije tačno utvrđen, mislim da je bila neka žlezda kriva, ali nisu boginje – rekao je Aleksandrin deda.

Porodica Bećirović je 20. aprila trebalo da proslavi Aleksandrin prvi rođendan, sad umesto slavlja spremaju sahranu.

Boginjama je bila zaražena cela porodica, ali Aleksandra nije uspela da se izbori sa opakom bolešću jer još nije bila stasala za vakcinaciju.

Devojčica je u nišku bolnicu primljena u relativno dobrom stanju, ali se njeno stanje pogoršalo na dan-dva pre smrti.

– Beba je imala problem sa plućima i disanjem i stavljena je na respirator, ali je srce jako loše odreagovalo. Imala je zastoj u radu srca na koji ništa nije moglo da utiče – rekli su iz bolnice.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter