Izvor:
16.04.2018 u 21:40
0

SASLUŠANA DOKTORKA KOJOJ JE JELENA MARJANOVIĆ POSLALA POSLEDNJU PORUKU U ŽIVOTU: Ključni svedok!

Doktorka Milana Šišić iz Borče sa kojom je pevačica Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke samo tri minuta pre nego što je ubijena, saslušana je danas u svojstvu svedoka u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

U zgradu Tužilaštva stigli su i advokati Veljko Delibašić, Stefan Jokić i Aleksandar Zarić.

Reč je o doktorki koja je vodila zdrastveni karton u Domu zdravlja u Borči pokojnoj Zorici Krsmanović, majci brutalno ubijene pevačice.

Šišićeva i Jelena su razmenile poruke preko telefona svega tri minuta pre nego što je pevačica ubijena na nasipu u Crvenki.

Kako se saznaje, dr Šišić je u Tužaštvu ponovila da je sa Jelenom bila bliska i da joj je upravo Jelena tada poslala poruku u kojoj je pitala nešto oko recepata za lekove za njenu majku-

Milana Š. majka je Jelenine najbolje drugarice i šminkerke Andree i lekar opšte prakse u Borči. Ona i pevačica bile su bliske, pogotovu nakon što joj se majka razbolela. Često su se čule, a Milana joj je pomagala oko papirologije, brige o majci – ispričao je izvor upoznat sa istragom.

Prema njegovim rečima, poruku koja joj je stigla na telefon, ubijena Jelena poslala je u 16.43, svega tri minuta pre nego što će, prema obdukcionom nalazu, biti ubijena. Pevačica joj je u poruci tražila pomoć oko lekarskih recepata.

Ćerka doktorke Šišić, Andrea, je bila Jelenina šminkerka i bliska prijateljica, i takođe je svedočila u Katanićevoj.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter