Izvor:
25.04.2018 u 20:28
0

UHAPŠENI DILERI IZ NOVOG PAZARA: Prodavali drogu devojci koja je od prekomerne upotrebe narkotika preminula!

Brzom reakcijom novopazarske policije, samo par sati nakon što je Dragana Đ. (33) preminula usled prekomerne upotrebe narkotika, uhapšena su dvojica mladića koji se sumnjiče da su joj prodali drogu.

– Uhapšeni su B.S. (25) i S.DŽ. (22) iz Novog Pazara i njima se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Istragom smo otkrili da je Dragana Đ. od njih kupila heroin od kojeg se, najverovatnije, predozirala – kažu u policiji.

Gde i kada je tačno Dragana Đ. upotrebila heroin još uvek nije poznato, ali joj je pozlilo dok se kretala novopazarskim naseljom Hadžet.

– Počela je da se tetura ulicom i zapomaže kako joj nije dobro. Videli su je i čuli stanari jedne kuće, istrčali su je i uneli unutra pokušavajući da joj pomognu. Međutim, devojka je ubrzo preminula – pričaju meštani Hadžeta.

Prema nezvaničnim informacijama, Dragana Đ. je bila dugogodišnji zavisnik, a nekoliko puta je i hapšena zbog posedovanja narkotika.

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter