Izvor:
19.05.2018 u 00:23
0

NESREĆA U NOVOM SADU: Automobil sa maturantima koji su učestvovali na tradicionalnom plesu izleteo sa puta!

U Fruškogorskoj ulici na Limanu kod broja 29, oko 14:20h se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil izleteo sa puta i prevrnuo se na krov.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da su povrede zadobila dvojica 19-godišnjaka.

Jedan momak je zadobio kontuzione povrede glave, grudnog koša i vrata, a drugi povrede leđa. Obojica su prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina na dodatne preglede.

Prema nezvaničnim informacijama, sudar se dogodio kada je vozač sivog Citroena koji se kretao Fruškogorskom ulicom izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo sa puta i potom se prevrnuo na krov.

Povređenima su odmah pomogli prolaznici, a za sada nije poznato zbog čega je vozač izgubio kontrolu.

Od svedoka se može čuti i da su se maturanti koji su bili u automobilu vraćali iz centra gde su učestvovali na tradicionalnom kvadrilu – plesu za maturante.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter