Izvor:
26.05.2018 u 02:38
0

POLICIJA UHAPSILA NASILNIKA: Muž 18 puta izbo nožem suprugu!

Kosovska policija u Gračanici uhapsila je 25-godišnjeg M. T. iz Gornje Gušterice, koji je svoju suprugu K. T. (22) čak 18 puta izbo nožem, i određen mu je pritvor do 48 sati.

Žena je napadnuta juče i sa teškim povredama ruku i grudnog koša odmah primljena u bolnicu u Prištini, odakle je prebačena u KBC u Kosovskoj Mitrovici, a zatim u KBC Kragujevac. Prema rečima lekara K. T. je u izuzetno teškom, ali stabilnom stanju.

– Ona je posle reanimacije u našem Kliničko-bolničkom centru otpremljena za Kragujevac u svesnom stanju – kazao je direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici dr Milan Ivanović, naglašavajući da su pojedini ubodi bili nadomak srca.

Iako je bilo indicija da je prilikom nasrtaja na suprugu M. T. povredio i bebu, u stanici Kosovske policije u Gračanici negirali su da se detetu nešto dogodilo.

– Nakon nanetih povreda, osumnjičeni je otišao sa lica mesta, a nesrećna žena je puzeći uspela da izađe u dvorište. Odatle su komšije i rođaci pozvali policiju i Hitnu pomoći – kazali su u gračaničkoj policiji.

Tu su naveli da je M. T. brzo uhapšen u obližnjem selu i određen mu je pritvor. Prema saznanjima iz policije, njegova supruga sa kojom ima dvoje maloletne dece, i ranije ga je prijavljivala za nasilje u porodici.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter