Izvor:
28.05.2018 u 21:01
0

BRATUNAC: Srušio se helikopter u minsko polje!

Na području opštine Bratunac danas oko 13 sati srušio se helikopter.

Iz Ministarstva za unutrašnje poslove Republike Srpske navode da je prijavljen pad helikoptera, ali, za sada, ne mogu da potvrditi navode o njegovom rušenju.

Kako je rekao portparol Policijske uprave Zvornik, Miljan Bobar policiji su meštani prijavili da se helikopter srušio, i to navodno u minsko polje, ali da policija još ne može da potvrdi istinitost te prijave.

Kako je naveo Bobar, policija i vatrogasci su odmah krenuli na tu lokaciju, ali, navodi, još nisu stigli do mesta gde je prijavljeno da je helikopter pao. Kaže da se radi o jako neprostupačnom i brdovitom terenu, a da postoje i prijave da je to područje pod minama.

Radi se o području koje pripada opštini Bratunac. Prema nezvaničnim informacijama, helikopter se srušio u mjestu Hrnčići.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter