Izvor:
01.06.2018 u 03:55
0

OBILI AMBULANTU: Uhapšene četiri maloletne osobe!

Kosovska policija privela je četiri maloletne osobe koje su osumnjičene za upad na ambulatu u povratničkom selu Novake kod Prizrena. Kosovska policija je precizirala da su privedene tri maloletne devojke i jedan mladić.

Policija Kosova navela je da je šteta na ambulanti mala i da je zapaljen deo kartoteke i nekoliko knjiga za registraciju pacijenata. Policija dodaje da je upad nepoznatih osoba u školske prostorije u kojima je ambulanta prijavila muška osoba sprske nacionalnosti.

Danas pre podne saopšteno je da je najverovatnije tokom noći napadnuta ambulanta Zdravstvenog centra Prizren u selu Novake. Tom prilikom su razvaljena vrata i zapaljena dokumentacija.

Dan ranije kamenovana je Zdravstvena ambulanta u Suvom Dolu u Kosovskoj Mitrovici. Incidenti su se takodje dogodili noću.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter