Izvor:
02.06.2018 u 01:49
0

DRAMA NA VOŽDOVCU: Nepoznati muškarac jurio nožem decu po parkiću!

Ćelavi muškarac (30) napravio je pravi haos u parku u Voždovcu kada je nožem jurio decu, a jednog tinejdžera pokušao da izbode!

Pukom srećom niko nije povređen, a nasilnik je pobegao u nepoznatom pravcu.

Incident se dogodio u sredu oko 20 sati u parku između Kumodraške i Vitanovačke ulice na Voždovcu. Prema rečima očevidaca, mladić je mahnito dojurio u park.

Vikao je: „Seljaci, divljaci, ko je polomio koš! Šta vi mislite da ste!” Psovao je, a jedan čovek ga je smirivao. Međutim, on je nastavio da urla i otišao je u svoj stan. Posle pola sata je izleteo s dva noža i počeo da preti. Tada je nastao pravi haos – kaže očevidac i ističe da je tada u parku bilo oko 200 dece.

Nastao je pravi stampedo kada je s noževima nasrnuo na decu i žene. Jedna žena je kleknula ispred njega i kroz plač pokušala da mu kaže da se smiri! On je nastavio da urla i da maše noževima, tražeći neku drugu metu. Majke su vrištale i pokušavale da pobegnu sa svojom decom, koja su iz velikog straha počela da plaču. Napasnika je u jednom trenutku opkolila grupa ljudi, ali je uspeo da pobegne – kaže naš sagovornik.

Međutim, još veća panika je nastala kada je, navodno, pokušao da izbode tinejdžera.

Neko je počeo da viče: „Izbo je dete!“, što je prestravilo ljude. Imao je čistu situaciju da izbode tinejdžera koji mu se suprotstavio, ali je odustao – ispričao je jedan od stanara okolnih zgrada.

Na lice mesta je došla policija, ali je pomahnitali muškarac pobegao. Navodno, on živi u blizini parka sa sestrom, a nedavno se doselio. Nije poznat njegov identitet, niti da li je uhapšen.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter