Izvor:
04.06.2018 u 19:30
0

AKCIJA CARINIKA NA GRADINI: Zaplenili tovar steroida i testosterona vredan preko 6,5 miliona dinara!

Carinici su na ulazu Terminala Gradina, u bugarskom kamionu zaplenili čak 58.000 tableta i preko 550 injekcija steroida i testosterona u vrednosti od preko 6,5 miliona dinara.

Prekršaj je otkriven 2. juna u kamionu bugarskih registarskih oznaka kojim je državljanin Bugarske iz Ćustendila transportovao aluminijumske delove iz te zemlje ka Italiji. Kamion je na granični prelaz stigao bez carinskih obeležja (plombe), a roba koju je prevozio je pregledana i upoređena sa priloženom dokumentacijom. Prilikom pregleda carinski službenici su otkrili dve neprijavljene kutije identične drugima, ali sa neprijavljenim i nedozvoljenim sadržajem, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Reč je, naime, o lekovima, i to o gotovo 700 pakovanja tableta steroida ''masteron'', ''anavar'' i drugih, koje koriste bodibilderi i dizači tegova za uvećanje mišićne mase, preko 550 testosteronskih injekcija ''andropen'' i ''sustanon'', ali i oko 30 gelova ''tostereks'' za povećanje testosterona u krvi i poboljšanje potencije.

Vrednost zaplenjene robe je nešto veća od čak 6,5 miliona dinara, a vozač je carinicima rekao da je sporni tovar njegov i da ga je lično stavio u tovarni deo kamiona.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter