Izvor:
10.06.2018 u 14:05
0

GORE OD NAJGOREG HORORA! OTKRIVENO zašto je maloletnik HTEO DA SILUJE DEČAKA na Novom Beogradu!

Javnost ne prestaje da spekuliše o okolnostima koje su dovele do krvavog obračuna na Novom Beogradu prošle nedelje, kada je Zoran G. u noge upucao Katarinu J. i Sinišu J., roditelje dečaka koji je navodno seksualno zlostavljao njegovog sina. Nakon hapšenja, ali i u kancelariji tužioca Zoran je uporno ponavljao da je na bračni par pucao u besu zbog njihovog nonšalantnog stava prema silovanju njegovog sina.

Osim toga, Zoran G. je kod tužioca izneo i detalje okolnosti koje su dovele do ranjavanja Katarine i Siniše. Blic je došao do saznanja o pomenutim detaljima i – iako je u pitanju iskaz osumnjičenog koji može da se brani i lažima – jasno je da se na Novom Beogradu desilo nešto strašno.

Naime, Zoran G. je, između ostalog, rekao tužiocu da se seksualni napad dogodio u 20 minuta, koliko nije bio u blizini sina.

– Moj sin se igrao sa tim dečakom, igrali su se loptom. Ušao sam u kuću kada me je supruga pozvala jer joj je bila potrebna pomoć oko našeg mlađeg deteta. Komšinice su dovele sina u stan: plakao je, a gaće su mu bile krvave. One su mi ispričale da su videle kako se stariji dečak iživljava nad njim u žbunju. Rekle su mi da mu je rekao: "Loše si mi dodavao loptu, sad ću da te kaznim". Sin mi je sve potvrdio – rekao je Zoran na saslušanju.

Šokiran pričom koju je čuo, otišao je kod roditelja tinejdžera da raspravi sa njima sve što se dogodilo. Interesantno je da Zoran u svom iskazu navodi da je tinejdžer već sve ispričao majci i babi, odnosno da su one znale šta se dogodilo. Ipak, on je insistirao da sačeka i oca napasnika i da zajedno odu u policiju.

– Otac je pozvao sina i rekao mu: "Šta si to uradio, gde si to video? Znaš li da je on dečak?" To me je posebno uznemirilo jer je zvučalo kao da bi takvo ponašanje bilo normalno da je u pitanju devojčica! Uzeo sam pištolj koji je stajao na stolu i pucao mu u noge – rekao je osumnjičeni.

Zoran G. je tužiocu pričao i o tome šta je radio nakon pucanja u Katarinu i Sinišu.

– Izašao sam iz zgrade i bacio pištolj u kontejner. Ne sećam se koji. Otišao sam pravo kući i rekao ženi šta sam uradio. Pozdravio sam se sa njom i sinom i otišao kod druga. Iz njegovog stana sam pozvao advokate i predao se sutradan – rekao je Zoran G. Inače, kako saznajemo, Uprava kriminalističke policije sastavila je izveštaj o silovanju i uputila ga tužilaštvu.

Advokat Momčilo Minić, koji zastupa osumnjičenog Zorana kratko je potvrdio da je njegov klijent dao pomenutu izjavu u tužilaštvu i kasnije rekao šta očekuje od daljeg postupka:

– Očekujemo, pre svega, da ovo delo bude prekvalifikovano jer smatramo da nema osnova da moj klijent bude gonjen zbog nošenja oružja koje nije njegovo. Takođe, očekujemo da krivično delo bude definisano kao nanošenje lakih telesnih povreda i da, u skladu sa tim, slučaj bude prebačen u osnovno tužilaštvo i sud – rekao je Minić, koji napominje da tužilaštvo nije otvorilo istragu za eventualno silovanje dečaka.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter