Izvor:
15.06.2018 u 20:10
0

KRVOPROLIĆE KOD ŽABARA: Žena izbola supruga nožem!

Manda T. (51) iz Simićeva kod Žabara uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da usmrti svog nevenčanog supruga S. M. (50) u porodičnoj kući u ovom selu.

Njoj je određen pritvor do 48 časova, nakon čega će biti privedena na saslušanje u požarevačko više tužilaštvo.

Krvavi incident dogodio se u četvrtak uveče, nakon svađe supružnika.

– Manda i njen nevenčani suprug su se posvađali, nakon čega je žena dohvatila kuhinjski nož i njime izbola muža po stomaku. Ubola ga je dva puta i napravila mu rezove, jedan ide od pupka ka grudima, a drugi od grudnog koša ka stomaku. S. M. je operisan i nalazi se u stabilnom stanju, a povređen mu je želudac – kaže naš izvor.

Inače, supružnici su se često svađali i sukobljavali. Osumnjičenoj je izrečena hitna mera udaljavanja iz stana, kao i zabrana prilaženja suprugu i kontaktiranja s njim.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter