Izvor:
16.06.2018 u 10:08
0

ČAČAK: U sudaru četvoro poginulo, priveden jedan vozač!

U teškoj saobraćajnoj nesreći, sinoć u mestu Mojsinje u opštini Čačak, u sudaru putničkih automobila četiri osobe su poginule, dve su zadobile teške povrede opasne po život, a jedna je lakše povređena, saopstila je Policijska uprava Čačak.

Do nesreće je došlo sinoć oko 23 sata, kada je vozač putničkog vozila marke „škoda“ čačanskih registarskih oznaka, usled neprilagođene brzine kretanja, sustigao i udario putničko vozilo marke „jugo“ koje se kretalo ispred njega u istom smeru.

Nakon toga je vozač „škode“ prešao u levu kolovoznu traku i udario u prednji deo putničkog vozila marke „audi“ kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smera.

Od siline udara „audi“ je sleteo u kanal, dok se vozilo „škoda“ okrenulo na kolovozu i udarilo u „juga“ koji je sleteo van puta i udario u metalnu ogradu.

U ovoj nesreći smrtno su stradale četiri osobe, dok su dve osobe zadobile teške telesne povrede opasne po život. Lakše je povređen vozač „juga“.

Povređeni putnici zbrinuti su u čačanskoj bolnici.

Po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Čačku vozaču „škode“ N.J. (37) iz okoline Čačka, određena je mera zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Uviđaj je obavila zamenik osnovnog javnog tužioca u Čačku u prisustvu policijskih službenika SPI Čačak i veštaka saobraćajne struke, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter