Izvor:
19.06.2018 u 15:45
0

DRAMA I NOVOM SADU: Vatrogasci spasili maloletne devojčice pod dejstvom alkohola na gradilištu!

NOVI SAD – Dve maloletne devojčice popele su se danas na napuštenoj zgradi Radničkog univerziteta u Novom Sadu.

Četrnaestogodišnjakinja kolima Hitne pomoći prebačena je odmah kolima Hitne pomoći u Dečijoj bolnici.

– Devojčica je stabilna, svesna i agresivna. Ona je pod vidnim dejstvom alkohola, a kako je rekla, popila je i neku bakinu tabletu – saznajemo u bolnici.

Na terenu su odmah izašli pripadnici vatrogasne ekipe, hitne pomoći i policije.

– Četrnaestogodišnjakinja je spuštena teleskopskom korpom od strane vatrogasaca i odmah u bolnicu. A njena trinaestogodišnja drugarica je sišla dole – kaže naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo, trinaestogodišnjakinja je pozvala policiju, kako bi im rekla da se sa drugaricom nalazi na vrhu Radničke zgrade i da joj se drugarica jako čudno ponaša.

– Ona je kasnije ispričala da su se njih dve popele gore, kroz neke armature. Da su sedele na vrhu i “blejale”, kako je rekla i pile alkohol. Njena drugarica je navodno popila i neki lek, ali ona ne zna koji. Nakon što je popila taj lek sa alkoholom, četrnaestogodišnjaki je bilo loše, te se ona uplašila i da nas je zato pozvala, ispričala nam je trinaestogodišnjakinja – saznajemo od izvora.

Zgrada Radnički univerzitet u Novom Sadu, pre 18 godina izgorela je u velikom požaru, a njena obnova i dalje je neizvesna.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter