Izvor:
22.06.2018 u 14:26
0

SILOVAO DEVOJKU, PA JE PODVODIO PRIJATELJIMA: Uhapšena četvorica muškaraca iz Valjeva!

M.R. (31) iz Lajkovca, M.K. (43), J. M. (24) i M. I. (22) iz Mionice uhapšeni su zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

Hapšenje je izvršila policija u Valjevu, a M. R. se sumnjiči i za silovanje.

M.R. se tereti da je u noći između 26. i 27. maja, u jednoj vikendici u okolini Lajkovca primorao na seksualne odnose 21-godišnju devojku iz Lazarevca.

Potom je sutradan, iskoristivši teške okolnosti u kojima ona živi, devojku primorao da ima seksualne odnose sa trojicom muškaraca iz Mionice od kojih je, kako se sumnja, za tu uslugu uzeo novac.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, saopštila je PU Valjevo.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter