Zoran Marjanović ostaje u pritvoru: Tužilaštvo dostavilo sudu ključne dokaze!

Zoran Marjanović osumnjičeni za svirepo ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović ipak će ostati u pritvoru! 

Tužilaštvo je Višem sudu u Beogradu dostavilo ključne dokaze koji nedvosmisleno potvrđuju da je Marjanović učestvovao u ubistvu Jelene.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepeno rešenje kojim je produžen pritvor Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, ali mu nije ukinuo pritvor.

- Tom odlukom Apelacioni sud je naložio Višem sudu u Beogradu da ponovo odlučuje o pritvoru i da za svoju odluku navede jasne i argumentovane razloge - izjavila je danas Tanjugu portparol Apelacionog suda Mirjana Piljić.

Marjanoviću, koji je u pritvoru od hapšenja 15. septembra 2017, pritvor je 8. juna ponovo bio produžen pritvor za još 30 dana zbog uznemirenja javnosti. 

U svom detaljnom obrazloženju odluke Apelacioni sud je naveo da se žalbama Marjanovićevih branilaca osnovano ukazuje da prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odluku o produženju pritvora, odnosno da nije navedeo jasne razloge koji opravdavaju dalje zadržavanje Marjanovića u pritvoru.

Ipak, kako Informer saznaje, novi dokazi koje je je tužilaštvo dostavilo Višem sudu, biće dovoljan razlog da Marjanović i dalje ostane u pritvoru.

 

tanjug.rs/informer.rs
Foto: arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost