Izvor:
19.08.2016 u 18:12
0

OVO MU NIJE TREBALO: Poruke političara u mobilnom telefonu madam Željke!

Kad je saznao da je policija u Crnoj Gori privela Željku Rolović, kvalifikovanu ranije kao nekog ko podvodi devojke bogatim muškarcima, i njene "drugarice", među kojima je bilo i dama iz sveta politike, jedan funkcioner velike partije "podigao je i nebo i zemlju", da se iz telefona plavokose madam, izbiršu njegove poruke.

Da je u pitanju on, sasvim sigurno niko ne bi znao, jer Željka Rolović u svom mobilnom aparatu ima mnogo imena upisanih pod šifrom, ali, kad je neoprezno počeo da poziva prijatelje u policiji, sve se saznalo.

Za sada, u cilju istrage, ne saopštava se njegovo ime, ali će javnost uskoro saznati ko je još iz sveta biznisa i politike umešan u lanac elitne prostitucije na moru, u Crnoj Gori.

HappyTv.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter