SINIŠA MALI: Kroz razvoj preduzetništva gradimo bolji i lepši Beograd!

 

 

 Član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali obišao je danas porodice Spurnić i Rakić na opštini Palilula, sa kojima je razgovarao o postignutim rezultatima Srpske napredne stranke u protekle četiri godine u Beogradu.

 Mali je istakao da je Srpska napredna stranka u Beogradu u poslednje četiri godine postigla istorijski nizak nivo nezaposlenosti i da je cilj da se kroz razvoj preduzetništva u Beogradu, posebno pružanjem podrške porodičnim firmama, razvija čitav grad.

- Mi u Beogradu, kao SNS, u poslednje četiri godine bavimo se time da smanjimo nezaposlenost. Imamo istorijski nizak, dakle najmanji mogući nivo nezaposlenosti u Beogradu, od kada se statistika vodi. Borimo se za svako novo radno mesto, za svaku novu fabriku, da podržimo novčano i inovativne ideje, i male preduzetnike i velike firme, jer svi zajedno na takav način kreiramo bolju i lepšu budućnost za građane Beograda - rekao je Mali.

 On je dodao da je briga o ljudima najvažnija i da će se uz podršku i viziju predsednika Alekdra Vučića i ubuduće raditi istim intenzitetom, zajedno sa svim građanima, kako bi Beograd bio još lepše i bolje mesto za život. 

- I na ovaj način pokazujemo, po ko zna koji put koliko volimo Beograd, jer uz podršku i viziju predsednika Aleksandra Vučića, mi ćemo napraviti još lepši i još bolji Beograd. Ali nije samo do novih mostova, do novih tunela, do metroa, briga o ljudima je za nas najvažnija, budućnost naše dece, bitka za koju se borimo i kroz bolje zdravstvo, o čemu sam razgovarao sa porodicom Spurnić, i kroz bolje preduzetništvo, o čemu sam pričao sa porodicom Rakić, kroz podršku inovacijama, kroz podršku mladima i njihovim idejama, gradimo bolji i lepši Beograd i zato lista broj 1 ''Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd!" - zaključio je Mali. 

 

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:00 Vesti
14:30 Parovi - Nedeljni ručak
16:00 Ćirilica - Repriza
17:30 Telemaster
18:20 Glamur
18:55 Upoznajte Parove
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live