ANTIĆ I PALMA U OBRENOVCU: Mora mnogo više novca da se vrati u ovaj kraj!

Aleksandar Antić, kadidat za gradonačelnika liste SPS – JS i Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, na tribini u selu Zabrežje u Obrenovcu, obratili su se žiteljima ovog mesta.

Obraćajući se žiteljima sela Zabrežje u Obrenovcu, Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika liste SPS-JS govorio je o razvoju čitavog kraja i naglasio

„Ovde gde se stvara polovina srpske električne energije, ovde gde se trudom rudara i radnika u Termoelektrani proizvodi struja za Srbiju, mora mnogo više novca da se vrati u ovaj kraj i kroz ekološke projekte koji čuvaju zdravlje obrenovčana, ali i kroz izgradnju konkretne infrastrukture koja će učiniti život građana boljim“.

Do sada su uložena velika sredstva u postrojenja za odsumporavanje i zaštiti vazduha i zemljište od zagađenja iz Termoelektrane i tu se poboljšanja već vide.

„Ja vam obećavam da ćemo u narednom periodu daleko veću pažnju posvetiti uređenju ove opštine i više energije usmeriti u izgradnju boljeg života obrenovčana i svih okolnih sela. Ono što moramo više da uradimo, jeste da stvorimo uslove za nova radna mesta u Obrenovcu. Imamo veliku šansu da ovo priobalje Save stavimo u funkciju razvoja, da izgradimo industrijsku zonu koja će privući brojne invesitore, a time i da otvorimo veliki broj novih radnih mesta. Tu šansu razvoja ne smemo i nećemo ispustiti“, rekao je Aleksandar Antić.

„Politika naše koalicije je usmerena u borbi protiv bele kuge, moramo dati veću podršku porodicama sa više dece, moramo pomagati nezaposlene majke i brinuti o tome kako svu decu da upšemo u vrtiće, u škole, kako da pomognemo roditeljima gde je jedan roditelj nezaposlen“, rekao je Dragan Marković Palma i dodao, „da građani treba da glasaju za dela, za one programe koji su već ostvareni u opštinama gde je ova koalicija na vlasti ili gde odlučujuće utiče na život građana. Dela za koja se zalažemo stanuju na adresi liste Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije – Dragan Marković Palma, Jedinstvena Srbija, na broju 3.“

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost