MITING SNS U KALUĐERICI! Vučić: Besplatan sir samo u mišolovci!

Prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" Zoran Radojičić i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić učestvovali su na mitingu naprednjaka u Kaluđerici.

Veliki broj aktivista i simpatizera uprkos veoma hladnom vremenu okupio se na platou kod Mesne zajednice i Doma zdravlja, a sa bine su upućene glavne poruke i predatavljeni planovi za razvoj uoči beogradskih izbora.

Prvi čovek naprednjaka Aleksandar Vučić obećao je da će svako domaćinstvo u Kaluđerici imati kanalizaciju, jer je, kako je naveo, "to ono što je važno za obične ljude, iako neki stalno vole da pričaju samo o velikim projektima".

"Moraćemo da uradimo Avalski put odavde i rekonstruišemo ulicu Vojvode Stepe. Kao što vidite sve sam ulice ovde u Kaluđerici naučio. Napravićemo i vrtić, najverovatnije u dvorištu stare škole. Sada ima i više novca, a ne kao u vreme nekih koji su Beograd ostavili u dugovima. Posebno želim da se zahvalim penzionerima koji su podneli najveći teret reformi, oni će živeti bolje, moći će da kupe svojim unucima i čokoladu i ranac za školu", poručio je Vučić.

On se našalio kako se na kratko zapitao da li se možda dešavaju neki mađioničarski trikovi, jer je na mitingu u publici video Big Laleta.

"Znate li gde postoji besplatan sir? Samo u mišolovci. Ne verujte u obećanja da ćete sve dobiti besplatno. Pa gde to ima? Da li ste čuli i za jedno mesto na svetu gde to tako izgleda? Ja nisam. Mi i danas vraćamo dugove koje su oni ostavili. Ja molim sve vas, dragi prijatelji, da 4. marta izađete na izbore i glasate za grad kakav želite. Ja sam sa vama i moj srce je uvek sa vama! Kaluđerica mi je važnija od Brisela", poručio je predsednik SNS okupljenima.

Beograđani će na birališta izaći 4. marta, a istog dana biće održani i lokalni izbori u Boru i Aranđelovcu.

 

Kurir
Foto: Printscreen/sns.org.rs

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost