Radikali na Cvetkovoj pijaci: Damjanović za pojeftinjenje zakupnina tezgi!

Kandidat za gradonačelnika SRS-a Miljan Damjanović posetio je danas teritoriju opštine Zvezdara i razgovarao sa okupljenim poljoprivrednim proizvođačima i privrednicima na Cvetkovoj pijaci o problemima koje oni imaju.

- Vi znate da je Srpska radikalna stranka uvek davala isključivo realna obećanja koja može i da ispuni. Radi se o proizvodnji i prodaji zdrave hrane. Prvi i osnovni uslov jeste da se smanji cena zakupa tezgi na kojima vi plasirate svoje proizvode. Znamo da vam veliki problem predstavlja uvoz robe inostranih proizvođača: vi ne možete da im konkurišete sa svojom robom, oni su potpuno postali dominantni na našem tržištu, na našim pijacama. Mi moramo da vama, poljoprivrednicima i privrednicima, obezbedimo najpovoljnije uslove - rekao je Damjanović i dodao da su tu da urade taj deo posla za građane, kako bi ostali na svojoj zemlji da je obrađuju i proizvode zdravu hranu.

Nije Beograd samo centar grada i „krug dvojke“, istakao je radikal.

- Ne zaboravimo da beogradski atar čine i delovi Palilule, Obrenovca, Grocke, kao i mnogih drugih opština. Hranimo Beograd, hranimo našu decu, hranimo zdravom hranom naše ljude da bismo svi mi bili zdravi.

- Zato, 4. marta dajte svoj glas Srpskoj radikalnoj stranci i zaokružite broj 2, a mi ćemo dati sve od sebe da pomognemo vama proizvođačima i poljoprivrednicima da živimo i radimo zdravo, da smo svoji na svome, i to na naš način – na srpski način!“.

 

Telegraf
Foto: Srpska radikalna stranka

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Žurka
02:30 Parovi - Live