Izvor:
24.07.2018 u 06:47
0

IVICA DAČIĆ: Neće moći Priština lobira, a mi da ćutimo!

Šef sprske diplomatije Ivica Dačić rekao je da se mnogima ne dopadaju uspesi nase diplomatije i što niz zemalja preispituje svoje pozicije prema Kosovu i Metohiji, ali da Srbija neće odustati.

– Od nas se traži da prestanemo sa lobiranjem za povlačenje priznanja, a da istovremeno Priština sa svojim mentorima nastavi sa lobiranjem za povlačenje priznavanja Kosova. To neće moći – istakao je Dačić povodom izjave kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da je od Beograda zatraženo "primirje" u lobiranju kod pojedinih zemalja da povuku odluku o priznavanju kosovske nezavisnosti kako bi pravno obavezujući sporazum o normalizaciji donosa bio "donet u miru".

– Ne znam u kakvim drugim okolnostima bi mogao da se postigne sporazum između Beograda i Prištine nego u miru. Očigledno je da Haradinaj gubi živce i da mu je postao manir da preti i pominje rat. Zanima me samo da li taj njegov rečnik odobravaju i njihovi saveznici – rekao je Dačić

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/aa_balkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter