Izvor:
26.07.2018 u 19:46
0

SASATANAK LIDERA DVE ZAMLJE: Veoma važni dobri odnosi sa Izraelom!

Srbija i Izrael nisu po svakom pitanju uvek saglasni i ponekad različito glasamo u međunarodnim insitucijama, ali je ono u čemu smo apsolutno saglasni činjenica da Izrael nije priznao Kosovo, niti će to učiniti, kao što će Srbija uvek podržavati postojanje Izraela, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

– Veoma je važno da imamo dobre odnose sa jevrejskom državom, a prva poseta jednog predsednika Izraela Srbiji dovoljno govori o promenjenom položaju naše zemlje u svetu – rekao je Vučić.

– Kada se kaže da je ovo prva poseta izraelskog predsednika državi Srbiji, onda to dovoljno govori o pormenjenom, drugačijem položaju Srbije u svetu, većem poštovanju koje zaslužujemo, ali i odnosima koje treba da gradimo u budućnosti – rekao je Vučić.

Dodao je i da je tokom dana sa predsednikom Ruvenom Rivlinom razgovarao o svim važnim bilateralnim pitanjima, među kojima su i Staro sajmište, stvaranje mešovite komisije za unapređenje ekonomske saradnje.

Primetio je i da su svi izraelski biznismeni bili na otvaranju ulice Teodora Hercla u Zemunu.

– Zadovoljan sam, ovo je još jedna u nizu poseta i razgovora koje smo imali – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/IsraelinSerbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter