Izvor:
28.07.2018 u 14:58
0

AMERIČKI AMBASADOR RAZVIO SRPSKU ZASTAVU PA PORUČIO: Naša ruka je pružena Srbiji!

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skat rekao je novinarima, nakon što je s ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem podigao srpsku zastavu na svoju rezidenciju, da je krajnje vreme da se ide napred i da se razvijaju dobri odnosi i prijateljstvo dve zemlje.

– Koliko znam prvi put je stavljena srpska zastava na rezidenciju američkog ambasadora i na taj način želimo da odamo počast Srbiji kao našem partneru, malom i hrabrom narodu koji se borio sa nama u Prvom i Drugom svetskom ratu – rekao je Skat.

Navodeći da su posle toga bili teški dani, Skat je kazao da je kranje vreme da idemo napred i da naše partnerstvo i prijateljstvo razvijamo.

On je dodao da je podizanje srpske zastave na rezidenciju važan simbol, koji pokazuje da SAD hoće da izgrade prijateljske odnose i da pomognu Srbiji da ostvari svoje najvažnije prioritete.

– Naša ruka je pružena Srbiji i na nama je da idemo napred – poručio je Skat.

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter