Izvor:
22.08.2016 u 17:00
0

SRBI, NAROD NAJBOLJI: Ivica Dačić pokazao šta je pravi ministar spoljnih poslova! (FOTO)

Ministar inostranih poslova Ivica Dačić i američki ambasador u Beogradu Kajl Skot zajedno su u Klubu poslanika sinoć gledali finale Olimpijskih igara u Riju između košarkaša Srbije i SAD.

Na ovaj način nastavljena je praksa da šef srpske diplomatije važne utakmice gleda sa ambasadorima rivalskih selekcija, kao što je i kada su odbojkašice u finalu OI igrale protiv Kine.

Srbija je mala zemlja, ali nadamo se da možemo i da pobedimo Ameriku. To bi bio zaista fenomenalan uspeh jer je to najbolji tim na svetu. Ali, imajući u vidu da su i naši košarkaši veoma dobri, da ih predvodi Đorđević, koji je često igrao i protiv Amerikanaca, nadamo se da možemo da napravimo čudo – rekao je Dačić novinarima pre početka utakmice, uz malu šalu da se nada da neće biti biti navijačkih nereda tokom gledanja meča.

Ambasador Skot istakao je da Srbija ima veoma jaku ekipu, koju je njegova reprezentacija jedva pobedila u grupnoj fazi turnira.

Sport ujedinjuje i ovo je prilika da sedimo zajedno, gledamo meč. Sjajan primer videli smo juče posle finala vaterpola između Srbije i Hrvatske, kada su se dva selektora rukovali i pokazali da i kad su tenzije najveće sport ujedinjuje. Neka bolji pobedi – poručio je Skot.

Košarkaška reprezentacija SAD osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju, pošto je u finalu ubedljivo pobedila selekciju Srbije sa 96:66.

Izvor: srbin.info
Foto: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter