Izvor:
08.08.2018 u 10:47
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Do kraja avgusta znaće se lokacije za jeftine stanove u Beogradu!

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je najavila danas da će do kraja avgusta biti definisane lokacije za izgradnu jeftinih stanova u Beogradu za pripadnike snaga bezbednosti.

– Menjali smo lokacije za jeftine stanove u Beogradu, pošto su rađene mnoge ankete. Za Beograd još nisu definisane tačne lokacije. Jesu za Niš i Vranje i to počnjemo prvo da radimo – rekla je Mihajlović.

Kaže da su potpisani ugovori o projektovanju sa CIP-om i da očekuje da će uskoro početi potrebne procedure za početak gradnje u Nišu i Vranju.

– Za Beograda ćemo na sledećoj sednici, a to je najkasnije krajem avgusta, imati definisanu lokaciju – dodala je Mihajlović.

Ranije je najavljeno da će u okviru prve faze gradnje jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti radovi početi najkasnije do septembra. Do kraja 2019. biće završena prva faza u kojoj će biti izgrađeno 1.578 stanova, a radovi će početi prvo u Vranju i Nišu. Prva faza izgradnje će početi u šest gradova, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Vranju, Kraljevu i Kragujevcu, a prirodata je i Sremska Mitrovica. Ukupno će biti napravljena 5.203 stana.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter