Izvor:
23.08.2016 u 20:21
0

ŠEŠELJ DOBIO DIPLOMATSKI PASOŠ: Ne odustaje od posete Kolindi!

Lider SRS Vojislav Šešelj tvrdi da je dobio diplomatski pasoš, a plan mu je da sa novim dokumentom prvo poseti Zagreb i sastane se, kako kaže, sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović.

– Tačno je da sam dobio diplomatski pasoš. Dobio sam ga na osnovu toga što sam glavni lider opozicije, šef najveće opozicione poslaničke grupe u Skupštini Srbije – rekao je Šešelj Tanjugu.

Plan mu je da prvo poseti Zagreb i da se, kako kaže, malo umeša u tamošnju predizbornu kampanju.

Odgovarajući na pitanje kakve reakcije očekuje, kaže:

– Videćemo. Verovatno ima ljudi kojima se ne sviđa moj dolazak u Zagreb, ali mislim da će me ogromna većina srdačno dočekati – rekao je Šešelj.

Na pitanje da li mu je poverena misija u inostranstvu, s obzirom na to da po Uredbi o izdavanju diplomatskih i službenih pasoša, poslanik tako može da dobije diplomatski pasoš, Šešelj je rekao da ima misiju, ali da se one ne poveravaju javnosti:

– Ja sam čuveni misionar – našalio se.

Šešelj je sliku svog novog pasoša okačio na svom tviter nalogu.

Tanjug
Foto: Youtoube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter