Izvor:
17.08.2018 u 17:08
0

IVICA DAČIĆ O HAPŠENJU SRPSKE DRŽAVLJANKE U CRNOJ GORI: Ambasador odmah da utvrdi šta se desilo!

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić hitno je naložio ambasadoru Srbije u Crnoj Gori Zoranu Bingulcu da od nadležnih organa u CG dobiju sve informacije u vezi hapšenja devojke koja je naš državljanin.

– Lično osuđujem hajku u crnogorskim medijima bez ikakvih dokaza. Očekujem da će ambasada Srbije u Crnoj Gori utvrditi sve činjenice i u skladu s tim ćemo preduzimati dalje korake – izjavio je Dačić.

Podsetimo, državljanka Srbije Sara Vidak (20) uhapšena je nakon što ju je sudija Suda za prekršaje u Kotoru Jelena Stanišić, lažno optužila za napad. Iako je sudija Stanišić verbalno i fizički nasrnula na Srpkinju u zgradi suda, sudija je shvativši šta je uradila, počela da viče i doziva u pomoć tvrdeći da je Sara Vidak nju napala.

Ubrzo je reagovala policija i uhapsila nevinu Beograđanku, posle čega joj je u montiranom procesu, kao najvećem neprijatelju države, određen pritvor do 30 dana i ona je prebačena u spuški zatvor. Na teret joj stavljaju krivično delo napad na službeno lice, za šta je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/aa_balkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter