Izvor:
27.09.2018 u 07:34
0

BRNABIĆEVA U NJUJORKU: Švajcarska nudi pomoć u dijalogu Beograda i Prištine!

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je, nakon susreta sa švajcarskim predsednikom Alenom Berseom u Njujorku, da je "Švajcarska koja je jedna od zemalja koja jako mnogo podržava nezavisnot takozvanog Kosova, po prvi put sada insistirala da čuje šta je to što može da uradi da pomogne Srbiji u dijalogu sa Prištinom".

"Insistirali su na tome, čak me nakon toga zaustavila njihova televizijska ekipa da vidi kako mi gledamo na taj dijalog, šta Švajcarska može da uradi da podrži tu inicijativu, tako da je to još jedna stvar u kojoj su, čini mi se, prepoznati svi napori Srbije da napravimo jedan iskorak u održivi mir, održivu stabilnost na Balkanu", kazala je Brnabićeva.

Ona se sa predsednikom Švajcarske juče sastala na marginama zasedanja Generalne skupštine UN, gde će večeras održati govor.

tanjug.rs
Foto: twitter/serbianpm

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter