Izvor:
01.10.2018 u 19:54
0

VUČIĆ: Premijerka Brnabić je odlično predstavljala Srbiju u Ujedinjenim nacijama!

Premijerka Ana Brnabić je odlično predstavljala Srbiju u Ujedinjenim nacijama na zasedanju Generalne skupštine, ocenio je večeras predsednik Aleksandar Vučić, komentarišući tako izjavu Vuka Jeremića da je Brnabić "obrukala Srbiju" u UN.

"Jeste sigurno je ona obrukala. On iskakao tamo i plašio ljude po hodnicima. Sakrio se u jedan ugao, u drugi se Pacoli sakrio…pa skaču i slikaju ljude", rekao je Vučić odgovarajići večeras na pitanja novinara u Moskvi.

Premijerka se odlično i ozbiljno ponašala, dodao je Vučić negirajući Jeremićeve tvrdnje, za koje je rekao da "takve gluposti više i ne može da komentariše".

Sa Srbijom danas ima smisla razgovarati

Vučić je zahvalio večeras predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu na njegovoj povećanoj pažnji za ono što što se zbiva u Srbiji i oko nje, te dodao da je za tu pažnju zaslužno i to što sa Srbijom danas ima smisla razgovarati, jer nismo samo puki izvršioci nečijih zamisli.

Predsednik Vučić razgovaraće sutra u Moskvi sa Putinom, što će biti njihov treći susret u godinu dana, a kaže da za to nije zaslužan on sam, već komplikovane prilike u regionu iz kog dolazi.

Drugi razlog za učestale susrete sa Putinom je, kaže Vučić, povećana pažnja ruskog predsednika za ono što se zbiva u Srbiji, oko Srbije i u vezu sa Srbijom, na čemu mu je zahvalan.

"To pokazuje da mu je stalo do Srbije i očuvanja njenih vitalnih interesa, na tome sam mu zahvalan", rekao je presednik.

Dodao je da ima i naše male zasluge, jer sa Srbijom, ističe, danas ima smisla razgovarati.

"Što nismo puki izvršioci nečijih zamisli, već je Srbija nezavsina isuverena zemlja, koja samostalno donosi odluke", rekao je Vučić.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter