Izvor:
01.09.2016 u 21:15
0

SASTANAK SA RUKOVODSTVOM SRPSKE: Vučić izašao, sastanak još traje?!

Premijer Aleksandar Vučić izašao je oko 16.00 sati popodne iz zgrade Predsedništva u kojoj je zajedno sa predsednikom Tomislavom Nikolićem razgovarao sa političkim liderima Srba iz Sarajeva i Banjaluke.

U ovom trenutku nije poznato da li je sastanak završen, ali je novinarima ispred zgrade Predsedništva podeljeno zajedničko saopštenje.

Vučić je ranije danas rekao da sastanak inače nema srvrhe s obzirom na to da su neki akteri, suprotno dogovoru, odluke doneli i stavove saopštili unapred.

Sastanak državnog vrha Srbije sa srpskim predstvanicima u Bosni i Hercegovini i Srpskoj, povodom krize izazvane najavom referenduma u Srpskoj i negativnim reakcijama međunarodne zajednice.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksanar Vučić razgovarali su sa članom Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem, predsednikom RS Miloradom Dodikom, premijerkom Srpske Željkom Cvijanović i predsednikom SDS RS Mladenom Bosićem.

Inače, referendum je najavljen za 25. setembar.

Premijer Srbije, ranije danas, kazao je da ne vidi svrhu današnjeg sastanka pošto su političari iz RS već objavili svoje odluke, iako je postojao dogovor da se ne iznose stavovi.

Dodik je najavio da neće odustati od održavanja referenduma o Danu RS.

Tanjug
Foto: Facebook/MarkooMarkoo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter