Izvor:
01.09.2016 u 21:34
0

NIKOLIĆ I VUČIĆ SLOŽNI: NE PODRŽAVAJU referendum u RS, ali NEĆE ni da se mešaju u odluke tamošnjeg rukovodstva!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić nisu pružili podršku održavanju najavljenog referenduma u Spskoj, ali ni na koji način nisu želeli da utiču na promenu političkih stavova legitimno izabranih političara u tom entitetu, saopšteno je u Beogradu.

U zajedničkoj izjavi predsednika i premijera Srbije, koja je nakon sastanka sa Srbima iz BiH i RS podeljena novinarima, Nikolić i Vučić su istakli da je politika Srbije poštovanje teritorijalnog integriteta BiH, kao i i integriteta entiteta RS .

Predsednik i premijer osudili su organizovane napade, koji iz pojedinih zemalja regiona stižu protiv RS i srpskog naroda, kao i licemerno ćutanje i pravljenje lažnih simetrija i ravnoteža od strane značjanog dela međunarodne zajednice.

– Srbija će bez obzira na određene razlike u viđenjima situacije u regionu uvek podržati srpski narod, građane RS i njene institucije – zaključuje se u zajednickcoj izjavi predsednika Nikolića i premijera Vučića.

Tanjug
Foto: Twitter/ecOikoinfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter